Een creatief en duurzaam puzzel concept

Elke puzzel is volledig custom made
Een ideaal duurzaam promotioneel product - verrassend en volledig te personaliseren tot een uniek item. Een absoluut voorbeeldconcept voor het uitdragen van inventiviteit en sustainability.
WOW PUZZLES
Wij creëren originele houten puzzels met "een ziel". Onze puzzels hebben unieke custom-made vormen die speciaal voor uw merk worden ontworpen en geproduceerd. Elk puzzelstukje heeft dus een unieke en verfijnd gesneden vorm.
VOLLEDIG
CUSTOM MADE
Een kwart van alle puzzelstukjes heeft een vorm die aansluit bij uw bedrijf of thema. De mogelijkheden zijn onbeperkt en sluiten aan op uw activiteiten of product portfolio. In samenspraak met u maken we de puzzel dus zowel letterlijk als figuurlijk passend.

Een deel van de puzzelstukjes krijgt een karakteristieke, bij uw activiteiten passende vorm zoals producten, merkhelden, logo's, characters of specifieke thema's. De puzzels kunnen zo op een creatieve en unieke manier het DNA van uw merk weergeven.

We personaliseren ook de koppelingen tussen de puzzelstukjes. Ze kunnen een specifieke vorm hebben die is aangepast op het thema. Middels een gericht pre-productie sample presenteren wij u de magie van dit concept.
CREATIEF PROCES
MILIEUVRIENDELIJK
Een belangrijk onderwerp is de milieuvriendelijkheid van het concept. Zowel de puzzel als de omdoos zijn gemaakt van gerecycled restmateriaal uit de meubelproductie. De puzzels zijn verpakt in milieuvriendelijke katoenen zakjes.

Het concept wordt volledig in Europa gemaakt met een CE Certificaat.
DOELGROEPEN
De puzzels zijn gericht op volwassenen zoals zakelijke klanten, relaties en werknemers. We ontwerpen ook puzzels voor jongere ontvangers, afhankelijk van uw communicatiedoelstellingen.
Van de opbrengsten komt 20% ten goede aan de bevolking van Oekraïne om hen te steunen tijdens de oorlog.
Neem contact op met onze Nederlandse vertegenwoordiger Pure brand productions. Zij presenteren u de samples en komen samen met u tot een volledig op maat gemaakt product.

Pure brand productions BV
Johan van Hasseltkade 204
1032 LP Amsterdam
pure@pure.nl
Made on
Tilda